Direct naar paginainhoud

Sportcafé

De gemeente Almere organiseert 3 keer per jaar het Sportcafé. Dat is een informele bijeenkomst over actuele thema’s voor onder meer sportverenigingen en sportorganisaties uit Almere. Kom in contact met andere sportbestuurders, sportvrijwilligers, sportorganisaties, buurtsportcoaches en lokale politiek.

Sportcafé 25 september 2023

Datum: maandag 25 september 2023
Locatie: Golfclub Almeerderhout (Watersnipweg 19, 1341 AA Almere)
Tijd: 18.00 – 22.00 uur

Op maandag 25 september vindt het derde Sportcafé van het jaar plaats. Dit is een informele bijeenkomst voor alle Almeerse sportaanbieders, sportbestuurders, sportvrijwilligers, buurtsportcoaches en de lokale politiek. Dit Sportcafé staat in het teken van de verkiezing Almeerse Sporthelden. Bij Golfclub Almeerderhout wordt het sporttalent, de sportvrijwilliger en de sportaanbieder van het jaar bekend gemaakt. Tot 8 september kan je op jouw sportheld(en) stemmen via almere.nl/sporthelden.  

Hieronder vind je het programma en het aanmeldformulier:

Programma

16.15 uur: Ontvangst Golfclinic (optioneel)
16.30 uur: Golfclinic (optioneel)

17.30 uur: Inloop / ontvangst gasten
18.00 uur: Voorgerecht
18.40 uur: Inleiding wethouder
19.15 uur: Hoofdgerecht
20.00 uur: Uitreiking Almeerse Sporthelden
21.00 uur : Nagerecht / borrel
22.00 uur: Einde programma

Let op: aanmelden voor het Sportcafé is niet meer mogelijk

Aanmelden voor het Sportcafé is niet meer mogelijk, omdat we het maximaal aantal deelnemers (120) hebben bereikt. Stuur een mail naar sportentree@almere.nl als je op de reservelijst geplaatst wilt worden. Als er een plek vrijkomt, nemen we contact met je op.

Lees de terugblik op het vorige Sportcafé

Illustratie Almere skyline