Direct naar paginainhoud

Terugblik meest recente Sportcafé

Sportcafé 13 februari 2024

Het eerste Sportcafé van 2024 stond in het teken van het accommodatiebeleid. Dit is een belangrijk onderwerp waarover dit jaar een hoop gesproken en geschreven gaat worden. Dit bleek ook uit de vele bezoekers en de diverse onderwerpen die voorbijkwamen tijdens de interactieve avond. Van alles kwam voorbij, van de inrichting van gymzalen en buitenaccommodaties tot de Almeerse zwembaden en de accommodatie van de toekomst. Allemaal belangrijke onderwerpen, waarmee waardevolle input is opgehaald voor de ontwikkeling van het accommodatiebeleid. Bedankt hiervoor.

Sport is een geweldige manier om mensen te ontmoeten, verbinding te maken, samen te werken en gezond te blijven. Dit is de kern van de 'Sportvisie Almere: Sportstad vol betekenis' en onze wethouder sport, René Peeters, benadrukte ook de verbindende rol van het buurtsportteam hierin. Tijdens het Sportcafé heeft het nieuwe buurtsportteam Almere zicht gepresenteerd en gelijk aanwezige sportaanbieders uitgenodigd om in gesprek te gaan met elkaar. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt.

Ben je niet in de gelegenheid geweest om een gesprek aan te gaan met de buurtsportcoach tijdens het Sportcafé? Op Buurtsportteam Almere | Sport Support Almere vind je meer informatie en de contactgegevens bij de buurtsportcoach in jouw gebied. 

Hierbij willen we nogmaals de aanwezigen bedanken voor alle inspirerende gesprekken, ontmoetingen en input. Wil je graag waardevolle input voor het accommodatiebeleid leveren? Stuur dan een mail t.a.v. Ronald Voogd naar sportentree@almere.nl.

Illustratie Almere skyline